tiktok hype

Niemand kan er in deze tijd nog onderuit, tiktok. Je ziet het overal terug komen, op elk social media platvorm. Wat is het eigenlijk?

Tiktok is een app waarmee je filmpjes kan maken van jezelf waarin je iets leuks, grappigs, of informatiefs doet. Dus eigenlijk is het ook voor alle doelgroepen interessant. Nadat je een filmpje gemaakt hebt kun je dit met allerlei filters en effecten bewerken, en er zelfs muziek overheen zetten. Nadat je het filmpje bewerkt en af hebt, kun je deze delen op alle social media platvormen, en al je volgers op tiktok. Op de app zelf kunnen ze namelijk ook je filmpjes liken & reacties achterlaten.

 

Tiktok app

De app is in een korte periode razend populair geworden, en zelfs instagram en facebook worden steeds minder gebruikt. Tiktok telt op het moment meer dan 100 miljoen volgers wereldwijd, en is goed voor meer dan 10 miljoen posts per dag! Wat ook opmerkelijk is, dat het op tiktok niet meer uitmaakt of dat je al een influencer of bekend gezicht bent van instagram, als je maar goed kan zingen, en goed creatief brein hebt, of de juiste informatie op de juiste manier weet te brengen dan heb je al heel veel kans op een opbouw van populariteit binnen de app gebruikers. Want sinds dat tiktok zo actief gebruikt wordt, is er al een groot aantal nieuwe gezichten opgedoken die in de spotlights zijn komen te staan!

 

Tiktok volgers

Op de app ben je zoals bij alle andere social media platvormen natuurlijk niks zonder volgers, zonder de volgers en fans die je filmpjes graag zien en liken, of er over praten met vrienden ben je natuurlijk nergens. En omdat de app uit niks anders bestaat als filmpjes, heb je natuurlijk veel meer kans om gezien te worden als tegenover alle andere platvormen. Met andere woorden, wil je graag bekend of populair worden? Via Tiktok is dit veel sneller te bereiken. Alleen zijn volgers heel belangrijk, en het is zo dat hoe meer volgers en likes je hebt, hoe meer je gezien wordt en voorbij komt!

Door admin